tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOZAK VOLI ZDRAVO: 4 RADIONICE
news Novost

MOZAK VOLI ZDRAVO: 4 RADIONICE

09.03.2018.

Kao uvod u konferenciju „Mozak voli zdravo“ održat će se četiri uvodne radionice na kojima se možeš educirati o zdravlju i pronaći davno izgubljenu motivaciju.

PSIHOLOŠKA RADIONICA

  1. ožujka “Kako promijeniti životne navike i ustrajati u tome?” - Mentalni trening; FFZG / 16:00 – 17:30 h / Konferencijska dvorana

Radionica na kojoj ćeš saznati više o promjeni životnog stila te kako postati i ostati motiviran za promjenu. Neaktivnost i sjedilački način života jedan su od vodećih zdravstvenih rizika suvremenog društva. Koji su pokretači u pozadini sklonosti vježbanju i aktivnom životnom stilu, odnosno što je to što ljude sprječava da se pokrenu, čak i onda kada su sami svjesni da im je to nužno, korisno, čak i potrebno?

Prijavi se ovdje.

RADIONICA PRIRODNE KOZMETIKE

  1. ožujka “Napravi svoju formulu mladosti” - Aromaterapija “Viola” by Katica Wolf; PBF / 17 - 19 h / P4 dvorana

Koja su prednosti korištenja prirodne kozmetike i kako se možemo jednostavno, jeftino i učinkovito njegovati, reći će ti Katica Wolf. Katica već duži niz godina održava radionice za izradu prirodne kozmetike na kojima educira kako izraditi vlastitu kozmetiku. Na ovoj radionici svatko će imati priliku napraviti svoj tonik za čišćenje i ulje za njegu lica.

Prijavi se ovdje.

RADIONICA KUHANJA

  1. ožujka “Varivo nije zanemarivo” - Gajbica by Mario Milijević; VerVita, Lanište 1f / 16 - 19 h

Okruženi smo mnogim mjestima gdje se nude brzo spravljena jela koja su puna aditiva i drugih pojačivača okusa. Trend je vraćanje domaćoj, bakinoj kuhinji prilagođenoj 21. stoljeću. Naglasak ove radionice je na uravnoteženim obrocima od najkvalitetnijih namirnica, ekološkog, organskog ili bio podrijetla. Za glavni obrok pripremit ćemo jednostavno i ukusno varivo u veganskoj opciji i opciji s piletinom i domaćim špekom bez zaprške. A za kraj ćemo vam pokazati da desert može i u svom najslađem obliku biti zdrav, ukusan i pogodan za svakoga!

Prijavi se ovdje.

SPORTSKA RADIONICA

  1. ožujka “U ritmu capoeire” - Amazonas by Roberto Milani i Maria Peeva; Amazonas centar, Kosirnikova 64 / 15:30 - 17 h

Capoeira je afro-brazilska borilačka vještina koja kombinira različite elemente plesa, glazbe i akrobatike. Prepoznatljiva je po zaigranim i kompleksnim pokretima koji odražavaju snagu, brzinu, spretnost i usmjerenost na odnos. Capoeira je nastala u 16. stoljeću, za vrijeme ropstva. Tadašnji pripadnici afričkih plemena dovedeni u portugalske kolonije za vrijeme robovlasništva, kombinirali su elemente plesa, glazbe i borilačkih tehnika te ih koristili za samoobranu. Capoeira je zapravo borba koja vođena glazbom i ritmom integrira kulturu, povijest i rituale.

Prijavi se ovdje.