tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOZGALO 2019: OTVORENJE
news Novost

MOZGALO 2019: OTVORENJE

09.03.2019.

Oduvijek su te zanimale tehnike strojnog učenja, računalni vid i statistika? Htio bi se iskušati u obradi podataka, a njihova velika količina ti ne izaziva paniku? Onda je Mozgalo idealno natjecanje za tebe, jer osim što ćeš nadograditi svoje znanje i steći dodatno iskustvo imaš priliku i surađivati s partnerskim poduzećima projekta. Nemoj propustiti priliku jer je Mozgalo tvoj put do popularnih poslodavaca.

Mozgalo je edukativno studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, odnosno procesu pronalaženja korisnih informacija iz velikih količina strukturiranih i nestrukturiranih podataka. Pri tome se koriste različite statističke metode, tehnike strojnog učenja i umjetne inteligencije.

Naslov panela na ovogodišnjem otvorenju je Data Science: The Skills and Trends.

Rezerviraj ponedjeljak 11.3. u vremenu od 18 do 20 sati, za dolazak na FER, jer ne želiš propustiti otvorenje natjecanja i otkrivanje nagradnih zadataka te predstavljanje svih partnera natjecanja.

Prijaviti se možeš do 17.3., zato nemoj čekati i požuri jer možda baš ti pokoriš veliku količinu podataka i osvojiš vrijednu nagradu!

Više informacija