tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOZGALO: PRVA RADIONICA
news Novost

MOZGALO: PRVA RADIONICA

19.03.2019.

U sklopu jedinstvenog studentskog natjecanja Mozgalo, u četvrtak 21. ožujka 2019. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (dvorana A202) u 18 sati, održat će se prva radionica čija je tema Client Behaviour Prediction koju će održati Božidar Cvetković iz tvrtke Adacta.

Božidar će svima zainteresiranima dati detaljniji uvid u sam nagradni zadatak koji je predstavljen na svečanom otvorenju Mozgala 11. ožujka; kako, pomoću analiziranja velikih količina podataka koje banka sakuplja o ponašanju svojih korisnika, predvidjeti njihovo ponašanje i na temelju toga predstaviti nove personalizirane ponude usluga koje optimiziraju poslovanje banke i razvijaju održivu strategiju te novi poslovni plan. Radionica je interaktivne prirode, a otvorena je za sve studente zainteresirane za strojno učenje, bankarski sektor ili predviđanje ponašanja klijenata.

Mozgalo je studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja čiji je cilj poticanje studenata na analitičko razmišljanje, predikciju te samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema uz pomoć računalnih znanosti, statistike, ekonometrije te matematike. Studenti uz to razvijaju svoje komunikacijske i poslovne vještine, timski rad te se povezuju s brojnim poduzećima, prvenstveno iz IT i bankarskog sektora.

Za više informacija o natjecanju klik na link niže.

Mozgalo Facebook