tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MULTIMEDIJSKA USLUGA HRTi DOBILA REDIZAJN
news Novost

MULTIMEDIJSKA USLUGA HRTi DOBILA REDIZAJN

22.07.2018.

Hrvatska radiotelevizija je svojim korisnicima od četvrtka 19. srpnja omogućila pristup redizajniranoj aplikaciji svoje multimedijske usluge HRTi koja korisnicima javnog servisa omogućuje gledanje i slušanje uživo 5 televizijskih i 12 radijskih HRT-ovih kanala te pristup bogatoj videoteci i slušaonici.

Uz novi izgled multimedijske usluge HRTi povećana je njezina funkcionalnost, dostupnost HRT-ovih kanala i ostalih sadržaja na različitim uređajima, te je omogućeno bolje korisničko iskustvo i kvaliteta usluge.

Riječ je o novom iskoraku Hrvatske radiotelevizije prema više od pola milijuna registriranih korisnika usluge HRTi, a kojima se uz gledanje i slušanje pet televizijskih i 12 radijskih programa nudi pregled medijskih sadržaja s vremenskim odmakom od 72 sata te velik broj emisija na zahtjev. U bogatoj videoteci dostupno je više od 24.000 naslova, od kojih čak 1.200 u HD rezoluciji. Baza dostupnih sadržaja stalno se proširuje te korisnici mogu uživati u iznimno raznovrsnoj i bogatoj ponudi; od recentnih igranih i dokumentarnih domaćih filmova do nagrađivanih serija te informativnih, zabavnih, sportskih, kulturnih, znanstvenih, obrazovnih i vjerskih sadržaja.

Korištenje uslugom HRTi moguće je na osobnim  računalima, pametnim televizorima i telefonima te tabletima. Za pristup redizajniranoj aplikaciji HRTi postojeći korisnici trebaju potvrditi svoju registraciju. Za korištenje usluge na pametnim telefonima s operativnim sustavima Android i iOS potrebno je skinuti novu aplikaciju za koju ćete naći poveznicu na HRT-ovoj stranici hrti.hrt.hr.

Nova usluga HRTi bit će dostupna kao i do sada u cijelom svijetu, a emitiranje odnosno reprodukcija izvan granica Republike Hrvatske dopuštena je u skladu sa zaštitom autorskih prava i ugovornim obvezama HRT-a prema partnerima.

HRTi web