tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NA SEA STAR STIŽU SVI ČLANOVI WU-TANG CLANA
news Novost

NA SEA STAR STIŽU SVI ČLANOVI WU-TANG CLANA

15.04.2019.

Aktualnom „Gods Of Rap" turnejom njujorški rap revolucionari obilježit će 25 godina od izlaska bezvremenskog prvijenca „Enter the Wu-Tang (36 Chambers)", u postavi koja s pravom pokazuje da je u pitanju jedno od najvećih i najvažnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Na glavnu pozornicu Sea Stara kročit će legendarni članovi RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe, Ol' Dirty Bastarda.

Trenutna turneja dosad je bila rezervirana samo za Skandinaviju, Veliku Britaniju, Amsterdam, Paris i Berlin, ali Sea Star ju je uspio skrenuti za čak 2000 km i osigurati jedini koncert za centralnu, istočnu i južnu Europu čime veliki Wu-Tang Clan daje potpuno novu dimenziju umaškom festivalu. Dosad potvrđena imena lineupa čine bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, vrsna hip hop postava u suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip hop festivalom koju čine nova neo soul i R&B diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze te najveći hrvatski punk rock bend, Hladno pivo.

Festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn što je velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu u ponudi su još samo danas, 15. travnja, do kraja dana! VIP Gold ulaznice prodaju se po cijeni od 750 kn koja će i dalje ostati na snazi, a sve skupa se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio ta na seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u egzotičnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.