tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAJAVA PROGRAMA KMZa ZA LISTOPAD
news Novost

NAJAVA PROGRAMA KMZa ZA LISTOPAD

28.09.2018.

Klub za mlade Zagreb predstavio je bogati program u listopadu pa baci oko i posjeti neka od mnogobrojnih događanja.

Program kreće 5. listopada s radionicom „Psihologijsko testiranje u selekciji" koja mlade priprema za testiranje za posao. U utorak,9. listopada, studentica Logopedije predstavit će svoj studij i približiti ga svima koji bi željeli studirati isto.

„Erasmus Days", petak 12. listopada, donose iskustva sudionika razmjene mladih koja je tijekom rujna bila organizirana u Sloveniji. Gitarijada za početnike i malo iskusnije ljubitelje gitare na rasporedu je u ponedjeljak, 15. listopada. Već sljedećeg dana predstavit će se Europske snage solidarnosti čiji program potiče mlade na mobilnost i volontiranje.

Još jedan Sportski kviz održat će se u petak 19. listopada, a subota je rezervirana za volontiranje u sklopu „72 sata bez kompromisa".

„Priča o ljubavi, vezi, braku i roditeljstvu" bit će ispričana u ponedjeljak 22. listopada. Govorit će se o strahovima i dvojbama povezanima sa ovom temom, o kojoj rijetko čujemo i pozitivna i negativna iskustva u istoj radionici.

Kreativni petak, 26. listopada, zaokružuje mjesečni program s temom „Gdje nas sve kreativnost može odvesti?"

Detaljni raspored i dodatne informacije potraži niže na linku.

Dodatni info