tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAJAVA ZAVRŠNICE ZABA FUTSAL KUPA I UNISPORT ZG ŽENSKE FUTSAL LIGE
news Novost

NAJAVA ZAVRŠNICE ZABA FUTSAL KUPA I UNISPORT ZG ŽENSKE FUTSAL LIGE

05.04.2018.

U subotu 7. travnja, sportska dvorana Martinovka ponovno okuplja sve zaljubljenike futsala. Na rasporedu je finale premijernog izdanja ZABA Futsal kupa, All star utakmica te utakmice za 3. mjesta i finale UniSport ZG ženske futsal lige. U pripremi je pravi spektakl, popraćen prijenosom uživo i sportskim komentatorima. U 16:30 igra se utakmica za 3. mjesto između Agronomskog i Veterinarskog fakulteta, finale u 18:30 između Kineziološkog fakulteta i Ekonomskog fakulteta, dok u 17:30 na teren stižu najbolji od najboljih u muškoj kategoriji. All star utakmica odvija se između selekcija skupina A i B protiv skupine C i D UniSport muške futsal lige, osim igrača Ekonomskog fakulteta i Fakulteta elektrotehnike i računarstva koji igraju međusobno u finalu ZABA futsal kupa koje kreće u 20:00 sati.

Finale ZABA Futsal kupa obilježava derbi između ekipa FER-a i Ekonomije, koje su u samom vrhu dugi niz godina, a čiji igrači se dobro poznaju te zajedno nastupaju u 1. HMNL i na raznim turnirima, a najveći su suparnici na terenima Martinovke. Već nekoliko sezona ekonomisti čekaju na naslov prvaka, dok će ferovci pokušati isprati gorak okus srebra prošle sezone nakon poraza u finalu uniSport ZG futsal lige protiv ekipe VERN-a.

Više o eventu saznaj na linku:

Završnica ZABA Futsal kupa & UniSport ZG ženske futsal lige