tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAJBOLJA PODUZEĆA OSVOJILA NAGRADU ZLATNI INDEKS
news Novost

NAJBOLJA PODUZEĆA OSVOJILA NAGRADU ZLATNI INDEKS

18.03.2019.

Svečana ceremonija dodjele nagrade Zlatni indeks održat će se 20. ožujka u Muzeju Mimara s početkom u 15 sati. „Zlatni indeks” projekt je udruge eSTUDENT u kojem studenti nagrađuju poduzeća koja su najviše pridonijela poboljšanju kvalitete studentskog života, odnosno pomogla u realizaciji različitih studentskih aktivnosti i projekata te nudila mogućnosti za stručne prakse ili stipendije u prošloj, 2018. godini. Projekt se provodi na nacionalnoj razini, a osim poduzeća iz cijele Hrvatske, okuplja i studente s različitih sveučilišta u Povjerenstvo koje će već devetu godinu zaredom donositi odluku o dobitnicima ove jedinstvene nagrade.

Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te najbolji imidž. U svakoj kategoriji odabrana su 2 dobitnika pojedine nagrade. Jedna nagrada ide malim, odnosno srednjim poduzećima, a druga velikim poduzećima. Također, osim navedenih kategorija, dodijelit će se i Posebna nagrada Povjerenstva onome poduzeću koje se svojim iznimnim djelovanjem i velikim doprinosom istaknulo u više kategorija te već duži niz godina podupire studentske inicijative, a studente smatra kapitalom budućnosti.

Ovogodišnji članovi Povjerenstva koje odlučuje o dobitnicima su: eSTUDENT, Financijski klub, Poduzetnici bez granica - EWoB, Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, Studentski informativni kutak, Hrvatska studentska asocijacija, Savez studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Na ceremoniji će sudjelovati oko 80 uzvanika, a nakon dodjele nagrada i popratnog sadržaja druženje će se nastaviti u kafiću Gymnasium.

Više informacija niže na linku.

Zlatni indeks