tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAJBOLJI ZA NAJBOLJE - LAJNAP COMEDY U LISINSKOM
news Novost

NAJBOLJI ZA NAJBOLJE - LAJNAP COMEDY U LISINSKOM

18.11.2018.

„Najbolji za najbolje“ je upravo to – najbolji će dati sve od sebe za najbolje.

Kad se spoje želja da činimo dobro i stand-up komedija nastaje priča koja može imati samo lijep završetak. Postani i ti dio te priče i pridruži se Rotary Clubu Zagreb i Lajnap komičarima u misiji koja će ti izmamiti osmijeh na lice i toplinu oko srca.

Ideja ja vrlo jednostavna. LAJNAP ekipa dolazi u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog nasmijati te svojim najboljim forama, a prihodom od ulaznica Rotary klub Zagreb osigurat će što veći broj godišnjih stipendija za izvrsne učenike i studente slabijeg socijalnog statusa. Fokus je stavljen na deficitarna zanimanjima u Hrvatskoj te želji da se potaknu i motiviraju mladi ljudi, ustrajni u naumu da slijede svoje snove čak i onda kad se čine nemogućima.

Postani dio pozitivne promjene koju svi želimo vidjeti u društvu. Dobro je činiti dobro, a još bolje i lakše kada pri tome možeš uživati u najjačim forama LAJNAP ekipe koja će za tebe nastupiti u svom punom sastavu - Aleks Curać Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc.

Spoji ugodno s korisnim i svojim dolaskom 18. studenog uveličaj večer „Najbolji za najbolje“.

Detalje o događanju i ulaznice potraži niže na linku.

Facebook event