tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NATJEČAJ ZA PROGRAM I SURADNIKE U PROGRAMU KLUBA ZONA
news Novost

NATJEČAJ ZA PROGRAM I SURADNIKE U PROGRAMU KLUBA ZONA

16.04.2018.

Od 11. do 25. travnja otvoren je natječaj za program i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona.

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima, odnosno realizacijom aktivnosti za koje trebaju podršku ili participaciju u troškovima realizacije.

Aktivnosti Kluba Zona realiziraju se u suradnji Info zone s nekoliko desetaka suradnika te se po sezoni u nekoliko stotina termina realizira gotovo tisuću sati besplatnog programa - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Odabranim suradnicima koji se uklapaju u programske i financijske planove Info zona osigurava resurse, pruža podršku u realizaciji i pripremi događanja te realizira promociju događanja. Za suradnike u aktualnoj sezoni Info zona je osigurala prostor, materijal, opremu i promociju te više od 20 tisuća kuna za honorare i druge troškove.

Prijavnica je dostupna niže na linku.

Prijavi se