tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NEMOJ ČEKATI U BANCI, OTVORI RAČUN MOBITELOM
news Novost

NEMOJ ČEKATI U BANCI, OTVORI RAČUN MOBITELOM

12.09.2017.

Jesi li znao da za otvaranje računa više ne moraš ići u banku? Zagrebačka banka ti je omogućila da možeš otvoriti račun bez čekanja u poslovnici! Otvaranje računa sada je moguće u samo par minuta uz tvoj pametni telefon i osobnu iskaznicu.

  1. Preuzmi m-zabu - Besplatno preuzmi aplikaciju u Apple ili Google Play Storeu na mobilni uređaj kojeg ćeš koristiti u procesu otvaranja računa kao i za daljnje korištenje m-zabom.
  2. Skeniraj osobnu - Prvo prednju, a zatim poleđinu svoje osobne iskaznice. Provjeri da su prikazani podaci na ekranu točni, a zatim ih i potvrdi. Ako nisu, jednostavno ih ispravi.
  3. Napravi selfie - Drži mobitel ravno ispred lica i slijedi upute. Nakon uspješne identifikacije, potvrdi podatke i nasmiješi se. Još zadnji korak!
  4. Odaberi željeni račun

Zagrebačka banka je za tebe pripremila i kratki video koji će ti najbolje pokazati kako je jednostavno otvoriti račun mobitelom.