tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NEMOJ PROPUSTITI OVOGODIŠNJU SMOTRU SVEUČILIŠTA
news Novost

NEMOJ PROPUSTITI OVOGODIŠNJU SMOTRU SVEUČILIŠTA

24.11.2017.

Još nisi posjetio ovogodišnju Smotru Sveučilišta u Zagrebu? Dobra vijest je da još nisi zakasnio jer Smotra Sveučilišta u Zagrebu traje od 23. do 25. studenog 2017.! Zato dođi i saznaj sve što te zanima o fakultetu koji želiš upisati na vrijeme! 

Preostala su još samo dva dana, odnosno petak (24.11.) kada je Smotra otvorena za posjetitelje od 10 do 18 sati, te u subotu (25.11.) od 9 do 15 sati. Fakultete i akademije Sveučilišta u Zagrebu, sponzore, partnere i pokrovitelje možeš pronaći u izložbenim prostorima u šatoru i prostorijama SC-a, dok se predavanja nastavnika i studenata Sveučilišta u Zagrebu te predstavljanje umjetničkih akademija održavaju prema rasporedu u Kino dvorani SC-a i Francuskom paviljonu. Dobro je znati i da u Zabinom kutku možeš otvoriti račun te ugovoriti Paket za mlade bez odlaska u poslovnicu, sudjelovati u zanimljivoj anketi i raspitati se o mogućnosti zaposlenja te studentskoj praksoj u Zabi!

Zato što čekaš, posjeti 22. Smotru Sveučilišta u Zagrebu, a prije toga zaviri i u malu galeriju koju smo pripremili za tebe!

NEMOJ PROPUSTITI OVOGODIŠNJU SMOTRU SVEUČILIŠTA NEMOJ PROPUSTITI OVOGODIŠNJU SMOTRU SVEUČILIŠTA NEMOJ PROPUSTITI OVOGODIŠNJU SMOTRU SVEUČILIŠTA