tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NOVE LOKACIJE MALOG PLACA
news Novost

NOVE LOKACIJE MALOG PLACA

26.09.2018.

Nakon brojnih ljetnih izdanja na otvorenom, jedinstvena mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda malih proizvođača – Mali plac – seli na dvije nove lokacije. Tjedna zdrava nabavka domaćih namirnica od sada će se moći obaviti u strogom centru grada, ali i Novom Zagrebu.

U jesensko-zimskoj sezoni Mali plac održavat će se srijedom u Centru Kaptol u Novoj Vesi i petkom u Supernovoj u Buzinu u svom već poznatom after-work terminu, od 15 do 19 sati. Na novim lokacijama nastavit će tako svakoga tjedna okupljati više od deset malih proizvođača koji prodaju prirodno uzgojene lokalne proizvode iz vlastite proizvodnje.

Mali plac u zadnjih je šest godina postao poznati gastronomski projekt, prvenstveno zahvaljujući svom mobilnom karakteru te selekciji OPG-ova i lokalnih proizvoda koji dolaze iz poznatog izvora i proizvedeni su na održiv, ekološki način, kao i posebnom pristupu kojim potiče direktnu interakciju proizvođača i potrošača, bez posrednika i prekupaca.

Tako se na Malom placu možeš povezati s pravom hranom, ali i ljudima koji ju proizvode, a uz zdravu nabavku, možeš i popričati s malim proizvođačima te iz prve ruke doznati sve što te zanima o proizvodima koje kupuješ.

Više informacija o događanjima možeš pronaći niže na linku.

Više informacija