tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NOVI VIDEOSPOT ZA PJESMU „NIKADA“ NIPPLEPEOPLE
news Novost

NOVI VIDEOSPOT ZA PJESMU „NIKADA“ NIPPLEPEOPLE

21.02.2018.

Pred rasprodani koncert u Tvornici kulture electro-pop duo Nipplepeople predstavlja novi singl i videospot za pjesmu „Nikada“.

Ljubavno-neljubavna tematika koja je vezana uz gotovo sve njihove pjesme provlači se i kroz novu studijsku snimku u čijem videospotu se, uz sam bend, pojavljuje talentirani mladi plesač Toni Flego. Kostimi u spotu djelo su Lidije Lovrić i Nikole Barbira, a za šminku se pobrinuo Dalibor Šakić. Snimatelj videa je bio Tomislav Krnić, a montirala ga je Sandra Mitić.

„Nikada“ je prvi novitet maskiranog dvojca nakon megauspješnog singla „Frka“, kojim su osvojili kompletnu regiju, ali i vratili u fokus publike prošle singlove kao što su „Sutra“, „Broj“ i „Balkan Express“. Nova pjesma predstavljena je dan nakon njihovog rasprodanog beogradskog koncerta te uoči dolaska u Velik pogonu Tvornice kulture. Zagrebački nastup održat će se 24. veljače, a sve ulaznice odavno su rasprodane.