tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OBJAVLJEN CIJELI PROGRAM DRIVEINKINA ZAGREB 2018
news Novost

OBJAVLJEN CIJELI PROGRAM DRIVEINKINA ZAGREB 2018

26.04.2018.

DriveINkino Zagreb u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije te i ove godine s odličnim filmovima i zabavnim programom očekuje na Kockici 28. i 29. travnja te 5. i 6. svibnja!

Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara na kojem ih posjetitelji mogu gledati iz udobnosti vlastitih automobila, a tom jedinstvenom ugođaju pomaže i projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku u automobilu. Važno je napomenuti da je ulaz BESPLATAN, a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina - parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Poligon se svakog dana otvara od 18.30 sati, dodatni sadržaji počinju u 19 sati, a projekcije filmova u 21 sat.

PRVI DAN: subota, 28. travnja - Baby Driver

Mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Upoznavanjem djevojke svojih snova, Baby odluči pobjeći od kriminala. Ipak, to nije tako lako jer se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Prije filma, nasmij se do suza uz vrhunske fore ekipe iz Studija Smijeha! Prvi hrvatski i regionalni klub stand up komedije, koji na dnevnoj bazi nudi vrhunsku zabavu u obliku stand up komedije, ovoga puta izlazi iz svojeg Studija i dolazi te nasmijati do suza na Kockicu!

DRUGI DAN: nedjelja, 29. travnja - Ustav Republike Hrvatske

Ustav Republike Hrvatske igrani je film, domaće produkcije snimljen 2016. godine u režiji Rajka Grlića. Radnja prati život srednjoškolskog profesora, radikalno desnog svjetonazora kojeg je preuzeo od oca. Profesor Vjeko Kralj (Nebojša Glogovac) uz to je i homoseksualac koji se noću prerušuje u ženu! U njegov život nakon nesreće ulazi bračni par iz zgrade u kojoj on živi- medicinska sestra (Ksenija Marinković) i njen suprug policajac (Dejan Aćimović) kojem Vjeko pomaže pri polaganju ispita iz poznavanja Ustava RH. Problem nastaje kada se ispostavi da je policajac po nacionalnosti Srbin.

Prije projekcije svi kvizoljupci u 19 sati imaju prilike okušati svoje filmsko- televizijsko znanje zahvaljujući posebnom KOZA: Kviz & TV DriveIN Editionu. Čeka te šaren, raznolik i zabavan kviz filmsko - televizijske tematike s osamdesetak pitanja unutar pet kategorija. Kotizacija za kviz iznosi 60 kuna, a formiraju se grupe od dva do četiri člana, a ove godine u kvizu mogu sudjelovati i oni bez limenih ljubimaca.

TREĆI DAN: subota, 5.svibnja - Kralj lavova

Kralj lavova bezvremenski je Disneyev klasik. Crtić kojeg obožavaju svi naraštaji! Animirani film u kojem glavnu ulogu imaju lavovi uči o odgovornosti prema onima koje volimo, obitelj stavlja na prvo mjesto te pokazuje kako su ponos i hrabrost važne osobine. Tijekom filma isprepleće se borba dobra i zla, a na kraju pobjeđuje dobro.

Prije animiranog filma skupina mladih plesačkih snaga iz Plesnih punktova Zagreb, podarit će svima izvrsnu plesnu točku. Plesni punktovi više od trideset godina okupljaju sve generacijske skupine koje vole ples, glazbu i ritam, a dosad si ih mogao vidjeti na brojnim atraktivnim televizijskim nastupima i natjecanja diljem čitave regije.

ČETVRTI DAN: nedjelja, 6. svibnja - La La Land

Radnja smještena u Los Angelesu s naglaskom na atmosferu zlatne ere Hollywooda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan, prati život mladog i talentiranog glazbenika Sebastiana i Mie, konobaricu u malom kafiću koja sanja o uspješnoj karijeri u glumi. Zarobljeni u 2016. godini, pokušavaju ostvariti svoje životne snove, a najsretniji bi bili da su ipak rođeni u neko drugo vrijeme!

Ovaj mjuzikl savršena je kombinacija plesa i romantike, koja će otopiti srce i onima koji se tome najmanje nadaju.

A organizacijski tim DriveINkina ove će godine projekt zatvoriti na najromantičniji mogući način – puštanjem lampiona na poligonu, u skladu sa žanrom posljednjeg filma, ali i sloganom projekta - #LjubavJeNaKockici.

Facebook event