tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OBJAVLJEN PROGRAM 11. DORFA
news Novost

OBJAVLJEN PROGRAM 11. DORFA

21.06.2017.

Jedanaesto izdanje DORFa održat će se od 5. do 9. kolovoza u Primoštenu (u sklopu SuperUho Festivala) i u Vinkovcima od 24. do 26. kolovoza.

U programu regionalne konkurencije bit će prikazano 9 filmova. Svi naslovi jednako su zanimljivi pa će se tako na programu naći „Brojanje jeseni“ Marka Brecelja, eksperimentalni film pulskog performera i umjetnika Pina Ivančića o sastavu Gustaph Y Njegovi Dobri Duhovi, slovenska Nord Cross Production predstavlja film o prvom albumu Budožera „Pljuni istini u oči“, još jedan film iz susjedne Slovenije predstavlja kultni klub MKNŽ iz Ilirske Bistirice, a autori su Manca Filak i Žiga Gorišek, priču o Žarku Jovanovskom aka Electric Žare donosi Ljiljana Šišmanović u filmu „Neuspješan skroz“. Biti će predstavljena i 2 kratka filma Pijana ulica“ autora Marina Lukanovića, te „La Piova“, Ines Pletikos.

Ovogodišnji žiri čine redateljica i novinarka Željka Kovačević, novinar Dubravko Jagatić i glazbenik Stjepko Galović, poznatiji kao Kandžija.

Detalji o programu i ulaznice