tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU
news Novost

ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU

20.10.2017.

Ako si posjetio Zaba Day u Splitu onda znaš da je bilo odlično. Studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu poslušali su odlično predavanje o upravljanju osobnim financijama te selekcijskom procesu i zapošljavanju u Zagrebačkoj banci.

Bankari Poslovnice mobilne prodaje Zagrebačke banke približili su studentima osnovne financijske pojmove te su im pokazali njihovu primjenu u svakodnevnom životu. Također su i bolje upoznali studente s proizvodima Zagrebačke banke namijenjene mladima – Paket za mlade, Studentski krediti, Mastercard Student kartica. Bankari su podijelili sa studentima svoja iskustva kako napisati dobar životopis, gdje nakon fakulteta, kako napisati molbu za posao, kako se najbolje pripremiti za intervju i sl.

Studenti su najviše pitanja imali oko studentskih praksi u Zabi i e-poslovnici, prvoj internetskoj poslovnici u Hrvatskoj, a ukoliko nisi mogao doći na Zaba Day u Splitu ne propusti provjeriti kako je bilo u galeriji ispod.

 

ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU ODRŽAN JE ZABA DAY U SPLITU