tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“
news Novost

ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“

07.03.2018.

Jučer je održan prvi kviz znanja „Tko kaže da financije ne mogu biti zabavne?“ u Hangout baru. Timovi od dvije do pet osoba odmjerili su snage i pokazali zavidno znanje o svijetu financija. Za fenomenalnu atmosferu bio je zadužen voditelj Antonio Grivić koji je svojim nastupom i dosjetkama motivirao cijelu ekipu.

Samo jedan je tim dobio priliku da svoje znanje pokaže i u velikom finalu 3. travnja, a to su djevojke koje su se okupile pod nazivom „Posljednji krik mutavog indijanca“ i točno odgovorile na skoro sva postavljena pitanja. Ovom prilikom im čestitamo i želimo puno sreće u finalu!

Uz njih, Zabinim poklon paketima nagrađeni su i timovi Exstašte za najbolje ime i Let's get quizickle za najbolju atmosferu.

Odvaži se i ti pokazati koliko dobro poznaješ polja bankarstva i matematike i okupi ekipu – kvalifikacije se u Hangoutu održavaju još naredna tri utorka! Podsjećamo, u velikom finalu imate priliku osvojiti 1000 kuna na Visa poklon kartici.

Više informacija o samom kvizu pronađi na Facebook eventu:

Tko kaže da financije ne mogu biti zabavne?

ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN PRVI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“