tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽAN RIT DAN KARIJERA
news Novost

ODRŽAN RIT DAN KARIJERA

23.03.2018.

Jednom godišnje Rochester Institute of Technology za svoje studente organizira već tradicionalni Dan karijera (Career Education Day) koji okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki iz Hrvatske i regije, a ove godine on je održan 22. ožujka u Westinu. Cilj CED-a je omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata te studente upoznati sa stanjem i prilikama na tržištu rada.

 Studenti RIT-a ovom su prilikom imali mogućnost upoznati se s radom Zagrebačke banke na njihovom štandu i saznati sve informacije u vezi sa zapošljavanjem, praksama i studentskim radom u Zabi. Uz to, predstavnike Zabe mogli su upoznati i tijekom networkinga kompanija i studenata završne godine koji je organiziran u obliku neformalnog druženja. Cilj je, uz upoznavanje, bio da studenti pitaju sve što ih zanima o radu i procesu zapošljavanja, na što su kompanije spremno odgovarale.

U nastavku pogledaj fotogaleriju s događaja:

ODRŽAN RIT DAN KARIJERA ODRŽAN RIT DAN KARIJERA ODRŽAN RIT DAN KARIJERA ODRŽAN RIT DAN KARIJERA ODRŽAN RIT DAN KARIJERA