tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽAN SCool FEST 2018
news Novost

ODRŽAN SCool FEST 2018

11.06.2018.

Proteklog petka i subote, 8. i 9. lipnja, održano je još jedno izdanje SCool Festa. Četvrtu godinu zaredom, na čak tri stagea u dvorištu i unutrašnjosti zagrebačkog Studentskog centra, s 10 velikih glazbenih imena i 9000 rezerviranih besplatnih ulaznica, opravdao je titulu najočekivanijeg dvodnevnog studentskog tuluma.

Ni nevrijeme koje je prve večeri pogodilo Zagreb nije spriječilo gomilu mladih da pohrli u SC, a kiša nije pokvarila ni dvorišni open air koncert Dino Dvornik Tribute banda kada je hrabri dio publike plesao ispred pozornice. S dolaskom headlinera večeri – Zabranjenog pušenja – vrijeme se smirilo i službeno ništa nije stajalo na putu dobroj zabavi koja je potrajala do jutarnjih sati uz dvojac Kuzma & Shaka Zulu čije izvedbe neodoljivo podsjećaju na ljetne provode, Alena Vitasovića koji je u intervjuu proteklog listopada otkrio kako rado nastupa za studente, a koji su njegovu reinkarnaciju na glazbenoj sceni vidljivo jedva dočekali.

Vremenske prilike – vedro nebo i ugodna temperatura – bile su potpuno naklonjene izvođačima, organizatorima i posjetiteljima druge večeri za koju je vladao poseban interes sudeći prema objavama na društvenim mrežama u kojima su studenti, ali i oni malo stariji, molili za ulaznicu više. Atmosferu je zagrijao tajanstveni dvojac Nipplepeople, a dvorište su potpuno zapalili Brkovi vrlo energičnim nastupom. Preseljenje u zatvoreni prostor nikom nije teško palo jer su studente unutra dočekali koncerti prvaka tvrdog đira Kreše Bengalke, a zatim i nikom sličnih Dječaka na čije se prve stihove pjesme Narodna gomila ispred Jungle stagea preselila na Black stage na kojem su nastupali.

Jednako dobra atmosfera i impresivan broj partijanera bili su prisutni u blizini DJ-a Sashe Barthezza i DJ-a Popova koji su obje večeri dokazali svoju maestralnost.

Održani je festival studentima poslužio kao izvrsna relaksacija ususret ispitnim rokovima, a organizatori su njime visoko podignuli očekivanja za jubilarno 5. izdanje, zbog čega nema dvojbe da će pripremama za isto vrlo brzo prionuti.

Organizaciju festivala od strane Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu podržali su Zagrebačka banka i Studentski centar. U nastavku pogledaj galeriju s festivala.

ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018 ODRŽAN SCool FEST 2018