tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“
news Novost

ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“

21.03.2018.

Još jedno izdanje kviza „Tko kaže da financije ne mogu biti zabavne?“ u Hangout Baru je iza nas! Pod vodstvom Antonija Grivića, natjecateljske ekipe pokazale su sjajno znanje iz svijeta financija i vještine brzog računanja.

Podsjećamo, manje od dva tjedna dijeli nas od velikog finala 3. travnja gdje će najbolji timovi iz kvalifikacija odmjeriti snage kako bi osvojili glavnu nagradu – 1000 kn na Visa poklon kartici!

Požuri, cimni svoju ekipu i povedi ih idući utorak u Hangout! Ne propustite posljednju priliku da se pridružite kvalifikacijama. ;)

Više informacija o samom kvizu pronađi na Facebook eventu:

Tko kaže da financije ne mogu biti zabavne?

U međuvremenu pogledaj veselu atmosferu koja je jučer vladala u Hangoutu:

ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“ ODRŽAN TREĆI KVIZ „TKO KAŽE DA FINANCIJE NE MOGU BITI ZABAVNE?“