tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽANA PREDAVANJA ZA INTERNACIONALNE STUDENTE ALGEBRE
news Novost

ODRŽANA PREDAVANJA ZA INTERNACIONALNE STUDENTE ALGEBRE

23.01.2019.

Polaznici Algebrinog zimskog internacionalnog programa (International Winter School) su u četvrtak, 17. siječnja, prisustvovali nizu predavanja u organizaciji Zagrebačke banke. Predavanja su održana u središnjici Zagrebačke banke u Jankomiru od strane najboljih stručnjaka iz područja Marketinga i ITa.

Studenti iz cijeloga svijeta imali su priliku slušati predavanja iz Digital Marketinga, Artificial Intelligencea, Software Engineeringa, System Engineeringa i Cyber securityja.

Na veliko zadovoljstvo organizatora, studenti su bili iznimno aktivni i vidno zainteresirani za spomenuta područja unutar bankarstva. Posebno su se aktivirali oko postavljenih pitanja predavača jer su točnim odgovorima mogli uživati u najboljim hrvatskim slatkišima.

Zagrebačka banka iz godine u godinu sa zadovoljstvom pruža mladima i studentima prilike za stručnim praksama, pripravništvima te raznim predavanjima i edukacijama, a ova edukacija jedna je od brojnih koje će se održati ove godine.

ODRŽANA PREDAVANJA ZA INTERNACIONALNE STUDENTE ALGEBRE ODRŽANA PREDAVANJA ZA INTERNACIONALNE STUDENTE ALGEBRE ODRŽANA PREDAVANJA ZA INTERNACIONALNE STUDENTE ALGEBRE