tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ODRŽANA SVEČANA DODJELA NAGRADA ZLATNI INDEKS
news Novost

ODRŽANA SVEČANA DODJELA NAGRADA ZLATNI INDEKS

21.03.2018.

U utorak 20. ožujka u muzeju Mimara održana je svečana dodjela nagrada Zlatni indeks na kojoj je Zagrebačka banka nagrađena peti put zaredom za svoj doprinos studentskoj zajednici! Ove godine nagrade je osvojila u kategorijama Stručne prakse i Ulaganje u studentske udruge i projekte. Time je potvrđeno da su inicijative poput bloga TkoKaže i programa Zaba Future Academy i Zaba Banking Academy prepoznate od strane studenata jer su upravo oni ti koji nagrađuju poduzeća Zlatnim indeksom.

„Drago nam je što smo ove godine prepoznati u dvije kategorije. To pokazuje da su u studentskoj zajednici prepoznate i za Zabu su važne sve aktivnosti koje radimo sa studentima, programi praksi Zaba Banking Academy i Zaba Future Academy i trud koji ulažemo da budemo prisutni na fakultetima i u zajednici.  Kvalitetni studenti koji nam se prijavljuju odraz su sjajnog rada svih naših mentora u programima prakse diljem banke i ovim putem im zahvaljujemo. Drago nam je što imamo podršku svih kolega i imamo projekte s kojima možemo odgovoriti na studentske inicijative i održavati suradnje s udrugama poput eStudenta, DUMP-a, ekonomskim i tehničkim obrazovnim institucijama diljem Hrvatske i mnogim drugim", izjavila je Biljana Ljuban, direktorica Upravljanja ljudskim resursom Zagrebačke banke.

Zaba je jedina dobitnica dva Zlatna indeksa u kategoriji velikih poduzeća, a prethodnih godina priznanja su stigla za:

  • 2017. Zlatni indeks za  Stručne prakse i Zlatni indeks za Ulaganja u studentske udruge i projekte
  • 2016. Zlatni indeks za Stručnu potporu i organiziranje projekata
  • 2015. Zlatni indeks za Stručne prakse i Zlatni indeks za Stručnu potporu i organiziranje projekata
  • 2014. Posebna nagrada povjerenstva Zlatnog indeksa
  • 2013. Zlatni indeks za Najbolji imidž

Među ostalim dobitnicima u kategoriji Velika poduzeća su INA Industrija nafte d.d. (u kategoriji: Stipendije), Styria Grupa Hrvatska (u kategoriji Stručna potpora i organiziranje projekata), Fina Financijska agencija (Posebna nagrada povjerenstva), te Pliva Hrvatska (u kategoriji: Najbolji imidž). U kategoriji Mala i srednja poduzeća dobitnici su Five – Pet minuta d.o.o (u kategorijama: Ulaganja u studentske udruge i projekte, Stručna potpora i organiziranje projekata), Ernst&Young i Ernst&Young savjetovanje d.o.o. (u kategorijama: Stručne prakse i Najbolji imidž), Rockwool Adriatic (u kategoriji: Stipendije), te Infinum (Posebna nagrada povjerenstva).

A sada malo više o samoj nagradi – Zlatni indeks je projekt eSTUDENTa u kojem poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata, bivaju nagrađena jedinstvenom nagradom na području Republike Hrvatske, ali i šire.

Ocjenjivanje poduzeća vrši se od strane samih studenata, a glavni cilj ovog projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja. Nagradu dobivaju poduzeća koja aktivno sudjeluju u životu studenata te su svojim sredstvima omogućila kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Pogledaj kako je bilo na dodjeli:

ODRŽANA SVEČANA DODJELA NAGRADA ZLATNI INDEKS ODRŽANA SVEČANA DODJELA NAGRADA ZLATNI INDEKS