tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ONO KAD RASTURAŠ MS PAINT
news Novost

ONO KAD RASTURAŠ MS PAINT

03.09.2018.

Umjetnik i pisac iz Bostona, Patrick Hines, autor je e-knjige „Camp Redblood“ koja donosi uzbudljivu horror priču smještenu u kamp za mladež 1980ih. Ovu klasičnu priču vidjeli smo već stotinu puta, ali jedan detalj ipak toliko odskače da je Hines dospio u naslovnice mnogih svjetskih medija.

Kako je osim pisanja priče sam htio i ilustrirati knjigu Hines je krenuo putem koji se svima čini logičnim – ilustriranjem u Photoshopu. No, tijekom procesa toliko je zamrzio taj program da je odlučio napraviti potpuni zaokret i svoje ilustracije u MS Paintu! Toliko je bio odlučan u svojoj namjeri da je u 10 godina svoju vještinu u tom legendarnom programu doveo do savršenstva. Nakon objavljivanja e-knjige upravo su njegove ilustracije privukle pozornost publike i knjigu učinile velikim hitom.

Niže na linku pročitaj kako je nastala Hinesova e-knjiga i pogledaj još odličnih ilustracija, a u videu pogledaj kako nastaje jedna od njegovih ilustracija!


Pogledaj više