tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018.
news Novost

OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018.

11.04.2018.

Zagrebačka banka pokrenula je jubilarno peto izdanje projekta Moj Zaba Start kojim nagrađuje inovativne ideje i projekte u tri različita područja – poduzetništvu, kulturi i znanosti te društvu. Kroz tri istoimena natječaja Zaba će tako i ove godine dodijeliti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, ali i omogućiti edukacije te promociju najboljih.

„Osim naše temeljne uloge kao financijske institucije, stalno smo usmjereni na kreaciju novih ideja kojima podržavamo izvrsnost, prosperitet i transformaciju društva u kojem poslujemo. U okviru programa Moj Zaba Start potičemo realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja i ostvarivanje daljnjih dostignuća u području znanosti, kulture i društvene odgovornosti. Dosadašnji ciklusi programa ostvarili su izuzetne rezultate te vas u ime Uprave Zagrebačke banke pozivam da u programu aktivno sudjelujete i veselim se svakom koraku koji ćemo napraviti zajedno“, poručio je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke prilikom predstavljanja projekta u utorak u zagrebačkoj Gradskoj štedionici. 

Natječaj Poduzetništvo namijenjen je projektima koji uključuju primjenu novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i usluga te inovacije.

Natječaj Kultura i znanost namijenjen je projektima koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu, znanstvene i istraživačke projekte ili primjenu novih medija i tehnologija u znanosti, kulturi i umjetnosti.

Natječaj Društvo namijenjen je projektima koji uključuju unaprjeđenje svakodnevnog života u zajednici, podršku invalidima i osobama s posebnim potrebama, podršku razvoju mladih te kvaliteti života starijih osoba.

Ako spremaš inovativan projekt, koji ima i potencijalnu tržišnu vrijednost, prijavi se na natječaj do 12. lipnja 2018. u podne.

Uvjete natječaja te prijavu možeš potražiti na web stranici:

Moj Zaba Start

Nakon završetka prijava, stručna komisija ocijenit će prijavljene radove te će 20. rujna biti objavljeni finalisti natječaja. Njih očekuju mnogobrojne zanimljive i korisne aktivnosti te benefiti kao što su stručne edukacije iz područja važnih za uspješan poslovni start i održivo poslovanje, promocija njihova projekta u javnosti i u medijima, potpora pri javnom glasovanju, iskustvo za pamćenje i prilike za izvrstan networking.

U svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. Osim toga, u svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna.

U sklopu projekta Moj Zaba Start bit će organizirane i tematske radionice diljem Hrvatske kako bi zainteresiranima u tim gradovima omogućili da se što bolje prezentiraju i pripreme za ovaj projekt.

O iskustvu sudjelovanja najbolje mogu govoriti sudionici prethodnih izdanja natječaja. Neki od njih sa svojim izjavama i projektima upravo o tome progovaraju u videu kojim je predstavljeno ovo izdanje natječaja.

Pogledaj video:

 

U nastavku pogledaj fotografije s otvorenja projekta:

OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018. OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018. OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018. OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018. OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018. OTVOREN NATJEČAJ MOJ ZABA START 2018.