tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE
news Novost

OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE

24.11.2017.

Jučer je u Studentskom centru u Zagrebu svečano otvoren centar za tehnologiju „Stablo znanja“. Ovaj centar namijenjen je studentima i mladima kako bi lakše mogli realizirati svoje ideje i sposobnosti te besplatno koristiti najnoviju tehnologiju. Realizator ove ideje i sam je student francuskog fakulteta ESSEC Business School, Marko Komerički.

Stablo znanja možeš posjetiti svakim radnim danom od 9 do 17 sati, a zahvaljujući Zagrebačkoj banci, imat ćeš priliku raditi sa svojim timom na razvijanju ideja u Zaba inkubatoru poduzetničke klime, timskog rada i dobre zabave. Prostor je podijeljen u dva dijela – radni dio koji je opremljen svime što imaju i conference roomovi koji ujedno stvara okruženje u kojem ideju možeš provesti u konkretan projekt. Drugi dio se će te vjerojatno podsjetiti na dnevni boravak u kojem ćeš moći brainstormati o raznim idejama, biti kreativan ili jednostavno odmoriti nakon obroka u menzi. 

"Zagrebačka banka kontinuirano podržava studente i mlade pa smo za razvijanje pravih poduzetničkih ideja i timski rad dio prostora „Stabla znanja" pretvorili u pravi mali inkubator ideja – Zaba Inkubator. Prostor je podijeljen je u dva dijela - radni prostor varijanta je pravog conference room-a potrebnog za razvoj svake poduzetničke ideje dok je drugi dio prostora nalik dnevnom boravku i svojom udobnošću poziva na brainstorming i kreativnost. U ovakvom okruženja svaku će zamisao biti lakše pretvoriti u konkretan projekt" poručila je Iva Barbarić, direktorica Marketinga Zagrebačke banke.

Za tebe smo pripremili i malu galeriju, kako bi ti što bolje približili atmosferu koja vlada Stablom znanja. 

OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE OTVOREN PRVI CENTAR ZA TEHNOLOGIJU ZA STUDENTE