tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTVORENE PRIJAVE ZA KOPAČKU SOLIDARNOSTI
news Novost

OTVORENE PRIJAVE ZA KOPAČKU SOLIDARNOSTI

06.02.2019.

Projekt „Kopačka solidarnosti” održava se po deveti put i time ponovno okuplja nogometne entuzijaste i pomaže onima kojima je najpotrebnije. Poduzeća i studentske udruge mogu se od 4. veljače do 22. veljače prijaviti na turnir koji će se održati 27. i 28. travnja 2019. u Dvorani centra Vinko Bek (Kušlanova ulica 59A).

Donacije se prikupljaju za Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek koji brine za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih. Svrha ovog projekta je kroz sportske aktivnosti ukazati na potrebe djece i mladih u društvu i tako poboljšati kvalitetu obrazovanja kako bi svaka osoba imala mogućnost ostvariti svoje potencijale. Prošle se godine u sklopu turnira na kojemu je sudjelovalo 14 ekipa iz različitih poduzeća i studentskih udruga prikupilo 25.900,00 kuna. Prikupljena sredstva omogućila su kupovinu potrebnih materijala za štićenike Centra za odgoj i obrazovanje „Dubrava“ te pomogla udruzi „Crveni nosovi” da i dalje šire osmjehe na dječja lica u bolnicama.

Svake godine sudjelujem na ovom turniru jer je jedinstveni spoj svojevrsnog teambuildinga, društveno odgovornog ponašanja te druženja. Najveća vrijednost su upravo ljudi: svi organizatori i sudionici jer bez njih ne bi bilo ni novca koji se prikupi i donira u humanitarne svrhe“, ističe potpredsjednik udruge eSTUDENT Karlo Ladović koji na turniru sudjeluje već treću godinu zaredom.

Za više informacija o projektu klik na link niže.

Facebook