tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTVORENE PRIJAVE ZA POVJERENSTVO ZLATNOG INDEKSA
news Novost

OTVORENE PRIJAVE ZA POVJERENSTVO ZLATNOG INDEKSA

20.12.2017.

Započele su prijave studentskih zborova i udruga kako bi se formiralo Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2017. godinu. Prijave su otvorene 18. prosinca, a natječaj završava 12. siječnja 2018. godine.

Na natječaj se mogu prijaviti studentske udruge i zborovi s područja cijele Hrvatske. Zlatni indeks je projekt u organizaciji eSTUDENTa u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu i obrazovanju, ali i onim poduzećima koja su omogućila studentima usavršavanje ili uvid u poslovni svijet.

Naime, radi se o jedinstvenoj nagradi u Republici Hrvatskoj, a dobitnike bira Povjerenstvo sastavljeno od studenata. Poduzeća se sama prijavljuju na projekt, koji im je jedinstvena prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža, nego i za povezivanje s kvalitetnim studentima, po mogućnosti budućim zaposlenicima. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  • Stručne prakse
  • Stipendije
  • Ulaganje u studentske udruge i projekte
  • Stručna potpora i organiziranje projekata
  • Najbolji imidž

Svaka studentska udruga ili zbor koja se odluči prijaviti na natječaj za Povjerenstvo ispunjava obrazac u kojeg unosi osnovne podatke o udruzi ili zboru, a navodi i sve projekte na kojima je radila. Na temelju projekata, biraju se najaktivnije udruge i zborovi sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Odabrane udruge ili zborovi šalju svog predstavnika u Zagreb kako bi se formiralo Povjerenstvo koje će donijeti zajedničku odluku o tome tko su dobitnici Zlatnog indeksa.

Više saznaj niže na linku.

Zlatni indeks