tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OVOG VIKENDA SVI NA SFeraKon!
news Novost

OVOG VIKENDA SVI NA SFeraKon!

10.05.2017.

Zagrebački FER ovog će vikenda, 12. do 14. svibnja, ugostiti ovogodišnji SFeraKon. Kao i svake godine očekuje te bogati program, zanimljivi gosti i mnoštvo događanja koja se po prvi put penju čak do trećeg kata zgrade FERa.

Od gostiju treba izdvojiti Jamesa Lovegrovea, britanskog pisca više od 50 romana za djecu i mladež, Dalibora Talajića, Marvelovog crtača stripa koji je došao u centar svjetske javnosti nacrtavši strip Madaya Mom temeljen na SMS porukama koje je izmjenjivala majka petero djece iz ratom zahvaćenog sirijskog grada Madaye s novinarima američkog ABC Newsa, i Justyne Annu Barys, mladu inžinjerku koja se bavi razvojem life support sustava u Europskoj svemirskoj agenciji.

Ostatak zanimljivih predavanja nemoguće je pobrojati, a upravo zbog tako opsežnog programa organizatori su za posjetitelje napravili aplikaciju putem koje mogu provjeriti točan popis i raspored svih događanja. Aplikaciju preuzmi ovdje.

Svečana skupština SFeraKona održat će se 13. svibnja u 20 sati kada će biti dodijeljene nagrade SFERA, SFERICA i nagrade SFerinog natječaja za najbolje dječje literarne i likovne radove.

Detaljnije o događanju