tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK
news Novost

PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK

13.06.2017.

Tjedan obilježen osamnaestim izdanjem Pannonian Challengea je iza nas. Najveći regionalni festival ekstrenog sporta i glazbe okupio je preko 150 vrhunskih vozača u skate, inline i BMX kategorijama. Ekstremnih i nevjerojatnih trikova nije falilo, a u subotu se kao drugoplasirani na postolje popeo Marin Ranteš, koji je naš najbolji BMX vozač, a njegov rad i vještine su prepoznati i u svijetu.


Ove godine skoro 20 tisuća posjetitelja posjetilo je sportski i zabavni dio Pannonian Challengea. Let3, S.A.R.S., Bad Copy, Sassja i Frenkie samo su neka imena koja su zabavljala posjetiteljae svake večeri do jutarnjih sati. Osim toga, Zagrebačka banka se kao pravi prijatelj volontera pobrinula da imaju mjesto za odmor, a kako je to izgledalo u Zabinom šatoru za volontere možeš pogledati u galeriji. Osim toga, 12 najboljih volontera je nagrađeno poklon karticama, a svi volonteri su dobili poklon paket Zagrebačke banke! Čestitamo mladim, vrijednim volonterima i nadamo se da su se uz sav trud i radi ipak i ludo zabavili!


Mi smo već u velikom iščekivanju devetnaestog izdanja ovog vrhunskog festivala ekstremnog sporta i još ekstremnije zabave! Zaviri u galeriju i provjeri kako je bilo na Pannonian Challengu.

PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK PANNONIAN CHALLENGE - SKATERI, ROLERI I BMX VOZAČI ODUŠEVILI SU OSIJEK