tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PANNONIAN CHALLENGE XIX NAJAVIO NAJBOGATIJE IZDANJE DO SADA
news Novost

PANNONIAN CHALLENGE XIX NAJAVIO NAJBOGATIJE IZDANJE DO SADA

16.03.2018.

Zaljubljenik si u ekstremne sportove? Onda svakako rezerviraj kraj svibnja i početak lipnja za Pannonian Challengenajveći festival urbanih sportova u ovom dijelu Europe! Ovogodišnji festival predstavljen je na osječkom Građevinskom fakultetu, a organizatori obećaju odličnu zabavu (i mnoštvo komaraca kao i svake godine).

Ove ćeš godine u Osijeku moći uživati u vratolomijama BMX, skate i roller vozača u najranijem periodu do sada, od 30. svibnja do 2. lipnja – savršena prilika za opuštanje prije ljetnih rokova! ;) Čeka te više od 300 vrhunskih sportaša iz cijelog svijeta, a zanimljivost je da su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu Olimpijskih sportova tako da ćeš moći pratiti i bodriti buduće olimpijce! Ulaz na sportski dio je besplatan.

Uz sportske vratolomije, za užarenu atmosferu zaduženi su Psihohomodo Pop, Urban & 4, Brkovi i brojni drugi koji će te zabavljati do ranih jutarnjih sati. Ulaz na glazbeni dio festivala je 20 kuna po večeri, a party otvorenja u Kazamatu besplatan je za sve posjetitelje.

Novost ove godine je i To Do sport event konferencija koja će se održati u sklopu festivala 1. i 2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku. Konferencija okuplja stručnjake iz različitih područja sporta i event industrije koji će s tobom podijeliti svoje ideje, znanje i životno iskustvo.

Neka od najznačajnijih imena konferencije su - Olivier Pascal (FISE World Series), Tomaž Ambrožić (Ironman Slovenia), Joe Bašić (Beach Majors & Ultra Music Festival), Vladimir Miholjević (Tour of Croatia) i brojni drugi. Kotizacija za To Do konferenciju je 300 kuna + PDV, a sav financijski prihod odlazi Centru za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ koji će ovom donacijom financirati sportske aktivnosti svojih korisnika. Studente čeka i popust od 50% na kotizaciju!

Uz to, Zagrebačka će se banka i ove godine kao već dobro poznati prijatelj volontera pobrinuti da oni imaju svoj kutak za odmor i da budu nagrađeni za svoj trud. Tko kaže da se ne isplati volontirati? ;)

Možemo zaključiti da je Pannonian od malog natjecanja za lokalne vozače izrastao u ekstremni sportski događaj svjetskih razmjera, koji se nalazi na listi želja skoro svih najboljih vozača svijeta. Stoga započni svoje ljeto u Slavoniji i nezaboravno se provedi!

Više informacija o događaju pronađi na linku:

Pannonian Challenge XIX