tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u
news Novost

POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u

12.03.2018.

Nakon što su nedavno otvorene prijave za Case Study Competition 2018. u organizaciji eSTUDENTa, danas je započela promocija poslovnih slučajeva na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, koja traje do četvrtka 15.3. Među ostalima, na EFZG-u te očekuje i štand Zagrebačke banke gdje možeš saznati sve o ovogodišnjem izazovu za tebe i tvoju ekipu.

Podsjećamo, Zaba je u sklopu najpoznatijeg regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva predstavila i vlastiti slučaj pod nazivom „Mobility Concept – Imaš li recept?“ Tako poziva sve studente da se okušaju u razvoju proizvoda budućnosti koji će odgovoriti potrebama za financiranjem kretanja (mobilnosti).

Za sve dodatne informacije danas se uputi na EFZG gdje te u 15.40 očekuje predavanje o slučaju u dvorani 3. Iskoristi priliku, saznaj sve što te zanima i pripremi se za što bolje stvaranje koncepta proizvoda budućnosti!

Više o Zabinom caseu saznaj na linku:

Mobility Concept – imaš li recept?

U nastavku donosimo galeriju fotografija s promocije:

POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u POČELA PROMOCIJA CSC-a NA EFZG-u