tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POČINJE STARTER MJESEC KARIJERA: GDJE IZVIRE TVOJA KARIJERA?
news Novost

POČINJE STARTER MJESEC KARIJERA: GDJE IZVIRE TVOJA KARIJERA?

13.11.2017.

Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen mladima koji se žele pripremiti za proces zapošljavanja, započinje svečanim otvaranjem 15. studenog 2017.  u 14 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u dvorani A201.

Na otvorenju zainteresirani će imati priliku poslušati predavanje Jana Šnajdera na temu “Umjetna inteligencija: prilika ili prijetnja za tvoj život i karijeru?”, a Iva Gospodnetić, voditeljica ureda Centra karijera FER-a podijelit će sa studentima savjete o karijeri i zapošljavanju. Uz zanimljiva predavanja, bit će predstavljena poduzeća koja će sudjelovati na ovogodišnjem Starter Mjesecu karijera i poduzeća koja će sudjelovati na Career Speed Datingu – događaju koji označava kraj Starter Mjeseca karijera.

U sklopu ovogodišnjeg Starter Mjeseca karijera kojeg organizira eSTUDENT očekuju te brojna edukativna i korisna događanja.

23. studenog 2017. zainteresirane očekuje Izlet na buduće radno mjesto u Nanobit, uspješnu hrvatsku tvrtku za razvoj igrica za smartphone. Svi koji sanjaju da će u budućnosti raditi u takvoj kompaniji imat će priliku čuti iskustva iz prve ruke, osjetiti atmosferu i pitati sve što ih zanima.

Prvi korak u procesu zapošljavanja je pisanje životopisa. On je prvi korak između kandidata i poslodavca. Da bi ostavio što bolji dojam na buduće poslodavce, 28. studenog 2017. očekuje te CVhelpdesk – radionica na kojoj će te zaposlenici Samsunga naučiti kako napisati što bolji životopis.

Nakon što naučiš kako ostaviti najbolji dojam i kvalitetno se predstaviti putem životopisa, za sljedeći korak u procesu zapošljavanja pripremit će te zaposlenici Zagrebačke banke koji će 29. studenog 2017. održati radionicu “Selekcijski intervju”. 

Da bi uspješno započeo svoju karijeru i dobio posao iz snova, u većini poduzeća  proći ćeš selekcijsko testiranje. Strah od testiranja možeš ukloniti 30. studenog 2017. na radionici “Selekcijsko testiranje” koju će voditi zaposlenici Mazarsa.

Kreativci  će doći na svoje 8. prosinca 2017. kada će imati priliku otići na Izlet na buduće radno mjesto u Degordian - najveću regionalnu digitalnu agenciju, čuti iskustva njihovih zaposlenika i doznati što im je potrebno da bi jednog dana sjedili baš u tom uredu.

Starter Mjesec karijera završava Career Speed Datingom, jedinstvenim spojem speed datea i razgovora za posao koji će se 14. prosinca 2017. održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva zahvaljujući uspješnoj suradnji Centra karijera FER-a i eSTUDENTa. Career Speed Dating je namijenjen studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta te veleučilišta. 

Buduće kolege i suradnike potražit će 42 poduzeća podijeljena u sedam skupina prema području kojim se bave i kadrovima koje traže. Svaki student će imati 8 minuta da se u najboljem svjetlu predstavi poduzeću i da zajedno otkriju hoće li zaiskriti među njima. Studente koji ostave najbolji dojam na predstavnike poduzeća, uz potencijalno zaposlenje, očekuju i bogate nagrade koje će primiti na after partyu nakon događanja. Na Career Speed Dating možete se prijaviti do 3. prosinca.

Pronađi izvor svoje karijere i pridruži se Starter Mjesecu karijera.

Više o svemu što te unutar njega očekuje doznaj niže na linku.

Mjesec karijera