tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POČINJE STARTER MJESEC KARIJERA
news Novost

POČINJE STARTER MJESEC KARIJERA

02.12.2018.

Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen mladima koji žele dobiti uvid u proces regrutacije i mogućnosti profesionalnog razvoja, započinje svečanim otvaranjem 4. prosinca 2018. u 13:30 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Uvodno predavanje na otvorenju održat će profesor Tomislav Burić na temu „Put do karijere u 21. stoljeću” na kojem možeš čuti nešto više o razvoju karijere u dinamičnom svijetu i širokim aktivnostima koje se pružaju studentima. Nakon otvorenja i uvodnog predavanja, 5. prosinca zainteresirane očekuje Izlet na buduće radno mjesto u Bruketa&Žinić&Grey koji su dio međunarodne mreže reklamnih agencija Grey unutar koje djeluju kao brand, product & retail design hub i digital shopper hub. Svi koji sanjaju da će u budućnosti raditi u takvoj agenciji imat će priliku čuti iskustva iz prve ruke, osjetiti atmosferu i pitati sve što ih zanima.

Da bi ostavio što bolji dojam na buduće poslodavce, 6. prosinca očekuje te LinkedIn radionica na kojoj će te zaposlenici Mckinsey & Company naučiti kako svoj profil učiniti poželjnim poslodavcu. Nakon što naučiš kako ostaviti najbolji dojam na LinkedInu, 11. prosinca imat ćeš priliku otići na Izlet na buduće radno mjesto u IN2, softversku tvrtku koja je vodeći isporučitelj IT usluga za javni i privatni sektor u Hrvatskoj. Za sami kraj ostaje Career Speed Dating koji se održava 13. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva zahvaljujući uspješnoj suradnji Centra karijera FER-a i eSTUDENTa.

Career Speed Dating je jedinstveni spoj selekcijskog intervjua i speed datinga čiji je cilj pružanje uvida studentima o mogućnostima zaposlenja i razvoja karijere te izravnog upoznavanja potencijalnih kandidata i budućih kolega.

Više o svemu što te unutar Starter Mjesec karijera očekuje doznaj na linku niže.

Saznaj više