tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“
news Novost

POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“

11.01.2018.

Manager je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata udruge Hrvatska studentska asocijacija (HSA). Izlazi redovno na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od godine osnutka i postaje sve popularniji kako među studentima, tako i među profesorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Razlog osnivanja Managera je prije svega informiranje studenata o gospodarskom životu, događanjima na fakultetu i zabavnoj strani studiranja.

Manager se sastoji od tri rubrike: Business, University i Lounge.

  • Rubrika Business prati događaje i vijesti o gospodarskom životu u zemlji i inozemstvu, predstavljanje i osvrte na poslovanja poduzeća te intervjue s njihovim predstavnicima.
  • Rubrika Lounge čini zabavni i opušteniji dio Managera, a prati zabavne sadržaje zanimljive studentima – od koncerata, izložbi i kino projekcija, sve do intervjua s velikim kreativcima iz različitih područja.
  • Rubrika University prati zbivanja na fakultetu, važne studentske vijesti te raznolik spektar problema i nedoumica kao što su studiranje u inozemstvu ili studentski krediti. U ovoj rubrici predstavljaju se projekti i inovacije drugih udruga s kojima Manager, ali i HSA surađuju.

U posljednjem, zimskom, 97. broju Managera i dalje je već uhodana podjela na tri rubrike, a u onoj najvećoj pod nazivom Business obrađen je velik broj financijskih tema, analizirani su neki novi oblici marketinga, piše se ponešto i o robotizaciji, Facebook poduzetništvu i PR trendovima. Rubrika University donosi tradicionalan pregled projekata Hrvatske studentske asocijacije kao i nekoliko starih, ali i novih suradnji s ostalim studentskim udrugama na Sveučilištu u Zagrebu. Tu je i mnoštvo zanimljivih intervjua s profesorima i ambicioznim studentima, pregled Katedre za trgovinu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ali i problemskih članaka kao što je studentsko liječenje. Posljednja, najopuštenija rubrika donosi prije svega izvrsne intervjue s izvrsnim ljudima, kreativcima koji su slušajući svoju intuiciju započeli danas unosan biznis ili to tek namjeravaju postići.  

U Manageru sam od početka svojih studentskih dana, a ove godine u ulozi sam glavne urednice. Iznimno sam ponosna na svoju malu redakciju koja je završila još jedan tiskani broj, ali i koja vrlo vrijedno piše članke za naš portal kao i smišlja objave na društvenim mrežama u svrhu što bolje promocije. Zahvaljujem se našem partneru Zagrebačkoj banci na ukazanom povjerenju i financijskoj potpori koju nam već dugo pružaju, a bez koje ne bismo mogli postizali ovako uspješne i za naše karijere nakon fakulteta vrijedne rezultate“, Mia Musulin, glavna urednica Studentskog poslovnog lista Manager.

POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“ POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“ POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“ POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“ POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“ POGLEDAJ KAKO JE BILO NA PROMOCIJI „MANAGERA“