tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU
news Novost

POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU

08.06.2018.

Devetnaesto izdanje Pannonian Challengea je iza nas, ali se dojmovi još uvijek sliježu. Kao i svake godine, volonterOSi su itekako pridonijeli uspješnoj organizaciji ovog ekstremnog spektakla, a za svoj trud i rad bili su nagrađeni od strane Zagrebačke banke.

Tako je Zaba pomogla opremiti njihov šator te je za njih pripremila poklon pakete, a oni najbolji dobili su još i dodatne nagrade. Također je za njih održana i financijska edukacija gdje su mogli čuti sve o tome što im je potrebno za uspješno samostalno praćenje financija i saznati sve prednosti Zabinog paketa za mlade koji je besplatan do dobi od 25 godina. A kako bi otvaranje samog festivala bilo obilježeno savršenim uvodom, u partnerstvu sa Zabom volonterOSi su puštali lampione u skate parku gdje je danima poslije vladala užarena atmosfera.

Iako je ovaj Pannonian tek završio, već s nestrpljenjem iščekujemo idući. Prati nas jer ćemo na našem portalu objaviti sve informacije o prijavama za volontiranje, a kako je volonterOSima i posjetiteljima bilo ove godine provjeri u nastavku:

POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU POGLEDAJ KAKO SU SE VOLONTEROSI PROVELI NA PANNONIANU