tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE
news Novost

POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE

14.05.2018.

I ove godine sto odabranih volontera pomaže kreirati najekstremniji festival u regiji – Pannonian Challenge! Njihov je trud prepoznat već devetnaestu godinu zaredom i zna se koliko su i oni zaslužni za velik uspjeh Pannoniana, a upravo ih zato Zagrebačka banka podržava i nagrađuje!

U Osijeku su trenutno u tijeku pripreme i atmosfera je svakim danom sve vatrenija jer nas još samo dva tjedna dijele od početka festivala. Zagrebačka je banka za volontere organizirala financijsku edukaciju kako bi mladima prenijela znanje koje im je potrebno za uspješan ulazak u svijet financijske samostalnosti i predstavila prednosti Paketa za mlade, kao što je ta da je on za studente do 25. godine besplatan.

- Razlog zbog kojega volontiram na Pannonianu Challengeu jest taj što želim prvobitno pomoći u organizaciji ovog događaja, a uz to se i dobro zabaviti te upoznati nove ljude. Volontiranje na Pannonian Challengeu je posebno iskustvo koje bih svima preporučila. Prošle godine sam tako volontirala u skate parku, a ove godine sam se prijavila za volontiranje na TO DO konferenciji, jer me ona najviše zanima. Inače nisam iz Osijeka, dolazim iz Bosne i Hercegovine i super mi je što se termin održavanja Pannoniana pomaknuo na kraj svibnja, jer sam tada još u Osijeku zbog školskih obaveza - kazala je Lorena Babić, sedamnaestogodišnja volonterka iz Bosne i Hercegovine.

Ono što je najvažnije, VolonterOSi - kako ih ekipa iz Pannoniana od milja zove - nakon nekoliko ekstremnih dana sporta i zabave, uvijek odlaze kući s novim znanjima i vještinama te nezaboravnim iskustvom. Pogledaj u fotogaleriji kako već na edukaciji počinju sa stjecanjem novih znanja:

POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE POGLEDAJ KAKO TEKU PRIPREME VOLONTERA ZA PANNONIAN CHALLENGE