tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POGLEDAJ NOVI ODLIČAN SPOT „THEM MOOSE RUSH“
news Novost

POGLEDAJ NOVI ODLIČAN SPOT „THEM MOOSE RUSH“

12.02.2018.

Nakon što su pjesmom „Radio Violence” najavili izlazak novog albuma, sjajni bjelovarski prog noise rockeri Them Moose Rush novim videom nagovještavaju da se dugo očekivani trenutak u potpunosti približio.

„Dumadu Honey” je novi singl sa albuma „Don't Pick Your Noise” koji će u svijetu biti objavljen 9. ožujka, a za izdavanje kojeg su udružili snage i znanje čak tri izdavača – TMR records, Dostava zvuka i Dirty Old Label. I ova pjesma daljnji je dokaz da Them Moose Rush nastavljaju u svom tipično netipičnom stilu. Super catchy riffovi, suludi breakovi i unikatni vokal samo su neki od dijelova njihovog stvaralaštva čiji je krajnji rezultat suživot naizgled nespojivog – avangardne glazbe s jedne i pop melodija s druge strane.

Them Moose Rush odličan su dokaz da je navedeno moguće i da zvuči fantastično. A da takva glazba dobije i sjajnu vizualnu podršku zaslužan je redatelj Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji je svojom vizualnom vizijom stavio zadnju kockicu u mozaik zvani Them Moose Rush.