tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POJ – BESPLATNA RADIONICA POEZIJE
news Novost

POJ – BESPLATNA RADIONICA POEZIJE

13.03.2019.

S povratkom proljeća i ptica pjevica, 26. ožujka u Studentskom centru polijeće i poj: poezija, jednostavno.– novi kulturno-edukativni program Studentskog centra, posvećen čitanju poezije. poj. je interaktivna radionica na kojoj će se uz pomoć teoretske pozadine i iskustava sudionika razvijati zajedničko čitanje i kreativno tumačenje poezije.

Radionica će se održati od 26. ožujka do 28. svibnja, svakoga utorka navečer, u trajanju od 90 minuta. Radionica prima 15 polaznika, a prijaviti se mogu osobe od 16 do 30 godina. Radionica je besplatna, a prijaviti se možeš do 22. ožujka putem poveznice https://tinyurl.com/poezijajednostavno.  Za sva dodatna pitanja piši na email poezijajednostavno@gmail.com.

Sudjelovanjem u projektu sudionici će steći znanja na širokom području kulture, razviti svoje komunikacijske i interpretacijske vještine te stvoriti kolektiv poticajan za vlastito kreativno izražavanje. Fascinantne teorije, vječne rasprave i kreativne igre jamac su jedinstvenog iskustva vrhunske poezije koje nudi ovaj program.

Voditelj radionice je Luka Tripalo, član Društva hrvatskih književnika i nagrađivani pjesnik.