tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POP UP DRAMA ZAGREB VOL 1
news Novost

POP UP DRAMA ZAGREB VOL 1

28.06.2018.

Neki kažu da je Zagreb ljeti ponekad dosadan i pust, ali odsada to više neće biti tako!

PopUp drama novi je umjetnički projekt i urbana intervencija koja će zagrebačke ulice i poznate lokacije pretvoriti u mjesta na kojima će se moći doživjeti jedinstveno kazališno iskustvo!

Vizualno atraktivne kazališne scenografije postavljene na frekventnim zagrebačkim lokacijama bit će poprišta kratkih (slatkih i zanimljivih) kazališnih izvedbi i fotografskih performansa koja će oživjeti scene i prizore iz antologijskih djela hrvatske dramske književnosti i autore biografski i/ili tematski vezane uz Zagreb.

“U agoniji" Miroslava Krleže, “Bez trećega” Milana Begovića i čuveni Berkovićev film “Rondo” - ovoga ljeta u potpuno drukčijem ambijentu!

Nakon izvedbe, napuštene scenografije ostat će na lokacijama još 48 sati, a prolaznici i namjernici pozvani su da se u njima sami fotografiraju i stvaraju vlastite pripovijesti te ih objavljuju društvenim mrežama pod hashtagom #PopUpDramaZagreb.

U AGONIJI - M. Krleža - TKALČA (park kod spomenika M. J. Zagorke, ispod Sunčanog sata)

Doživi dramu u petak 29. lipnja u 19:30 sati
Stvori svoju dramu do nedjelje 1. srpnja u 20 sati!

BEZ TREĆEGA - M. Begović - MUZIČKA AKADEMIJA (plato ispred MUZA-e)

Doživi dramu u utorak 3. srpnja u 19:30 sati
Stvori svoju dramu do četvrtka 5. srpnja u 20 sati

RONDO - r. Z. Berković - PLATO GRADEC

Doživi dramu u petak 6. srpnja u 19:30 sati
Stvori svoju dramu do nedjelje 8. srpnja u 20 sati

Facebook event