tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POSLJEDNJI UPISI U PLESNU ŠKOLU SCa
news Novost

POSLJEDNJI UPISI U PLESNU ŠKOLU SCa

04.06.2018.

Pozivamo te na posljednje ovosezonske upise za tečajeve društvenih plesova, salse i argentinskog tanga! Upisi će se održati u Polivalentnoj dvorani SD „C. Naselje“ 4. i 6. lipnja od 19:30 do 20h i Društvenoj dvorani SD „S. Radić“ 5. i 7. lipnja od 18:30 do 19h, a upisati se možete u bilo kojem od navedenih termina bez obzira na lokaciju na kojoj se tečaj odvija. Preduvjet za upis u određenu grupu tečaja kl. pl., salse ili tanga je predočenje uplatnice kao dokaza o izvršenoj uplati (na žiro – račun SCa) jednomjesečne, ili dvomjesečne polaznine.

Zbog „proljetnih upisa“ dosadašnji raspored rada je promijenjen i u dogovoru s polaznicima kreiran potpuno novi, prilagođeni raspored. Ukoliko imaš bilo kakvih upita u vezi lokacija, termina, programa… kontaktiraj voditelja (M. Čorak), telefonski na broj 0921492126  ili na plesna.sc@gmail.com.

Bonus ponuda – svaki novi polaznik za dvomjesečnu uplatu kl. plesova dobiva 1mj salse ili tanga besplatno!!!

Noviteti: tečaj kizombe, tečaj swinga, napredni salsa i tango, seminari...

Studenti mogu dobiti potvrdu koja ih oslobađa TZK-a na matičnim fakultetima.

Cijena tečaja: 130 kn/mj, ili 200 kn/2mj

Uplate se ne računaju po datumima, nego po odrađenim terminima (voditelja u dvorani) tako da polaznici ne gube ništa od programa zbog odgoda, neradnih dana ili nadolazećih praznika!!!

Detalje o tečaju i raspored potraži niže na linku.

Prijavi se