tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PREDANA RJEŠENJA ZA CASE STUDY COMPETITION 2017
news Novost

PREDANA RJEŠENJA ZA CASE STUDY COMPETITION 2017

24.04.2017.

Case study competition vodeće je regionalno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva namijenjeno studentima i to iz različitih područja interesa. Odlično je što se prijavljuje za rješavanje stvarnih poslovnih slučajeva pa studenti imaju jedinstvenu priliku pokazati svoja znanja, ideje i mogućnosti najboljim hrvatskim poduzećima, uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

S 23. travnja službeno su predana rješenja poslovnih slučajeva prijavljenih timova, a vjerujemo kako svi nestrpljivo očekuju objavu finalista 10. svibnja kako bi se dodatno pripremili za izlaganje svojih poslovnih rješenja pred poduzećima. Samo neka od poduzeća koja ove godine traže rješenje poslovnog slučaja su INA, Reebok, Zagrebačka banka i Samsung.

Ako si se ove godine prijavio želimo ti puno sreće i nadamo se da će baš tvoj tim osvojiti vrijedne nagrade, a ako se ove godine nisi prijavio ne brini jer ćeš i dogodine imati prilku. Sve informacije o Case Study Competitionu koji organizira eStudent možeš pogledati na poveznici ispod.

Case Study Competition