tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PREMINUO VELIKI BURT REYNOLDS
news Novost

PREMINUO VELIKI BURT REYNOLDS

07.09.2018.

„Deliverance“, „The Longest Yard“, „Nickelodeon“, „Smokey and the Bandit“, „The Cannonball Run“, „Boogie Nights“ samo su neki od filmova velikog američkog glumca Burta Reynoldsa koji je preminuo 6. rujna u 82. godini života.

Reynolds je jedan od simbola 70ih godina prošlog stoljeća u kojima je ostvario svoje najzapaženije uloge i postao simbol cool macho lika koji okolo juri u brutalnim automobilima i koji uvijek osvoji djevojku.

Uloga u filmu „Boogie Nights“ donijela mu je nominaciju za Oscara u kategoriji Najboljeg sporednog glumca, a neosporno poštovanje svih ljubitelja automobila postigao je ulogama u filmovima „Smokey and the Bandit“ i „The Cannonball Run“.

Posljednju ulogu trebao je ostvariti u filmu Quentina Tarantina „Once Upon a Time in Hollywood“, koji se trenutno snima, ali nažalost nije stigao snimiti svoje scene. U kratkom prilogu još jednom se podsjeti ovog glumačkog velikana!