tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE NA NOVI STARTUP FACTORY ZAGREB
news Novost

PRIJAVI SE NA NOVI STARTUP FACTORY ZAGREB

21.08.2017.

Startup Factory Zagreb je predakceleracijski program pokrenut od strane Razvojne agencije Zagreb - TPZ d.o.o. i grada Zagreba u sklopu Tehnološkog parka Zagreb. Ujedno, to je i prvi javno financirani no equity program ove vrste u Zagrebu i šire.

Glavni cilj ovog programa je poticanje startup poduzetništva i razvoj novih smart city proizvoda i rješenja, dok se isto tako startupovima želi olakšati njihovo poslovanje u fazi razvoja, širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, povećanje prihoda i kreiranje kvalitetnih i inovativnih proizvoda.

Stoga, ako je tvoj startup usmjeren na smart city rješenja i proizvode ne propusti se prijaviti i postati jedan od timova kojima se pruža strukturirana edukacija, podrška i umrežavanje sa startup zajednicom, mentorstvo i financijska potpora iz fonda od ukupno 100 000 eura.

Pitaš se kada počinje novi krug Startup Factory Zagreb programa?

Novi krug počinje ove jeseni, a ove godine 20 timova imat će priliku razvijati svoja inovativna rješenja  u sklopu programa. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Dobro je znati da je moguće prijaviti se na sudjelovanje u jednoj od sljedećih kategorija:

  • Smart Energy
  • Smart Mobility
  • Smart Tourism
  • Smart Living -Silver Economy


Prijave su moguće putem poveznice ispod. Sretno! :)

Prijave za Startup Factory Zagreb