tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE NA OVOGODIŠNJI JOB FAIR
news Novost

PRIJAVI SE NA OVOGODIŠNJI JOB FAIR

14.05.2018.

Ovogodišnji Job Fair je nezaobilazno mjesto za sve studente i one u potrazi za poslom jer na jednom mjestu okuplja više od 100 poslodavaca iz 14 različitih grana ICT i elektrotehničke industrije! Na Sajmu će biti i Zagrebačka banka koja će ti predstaviti sve mogućnosti zaposlenja u IT odjelima Banke.

Zato se uputi na Fakultet elektrotehnike i računarstva 23. i 24. svibnja gdje se već po trinaesti put organizira ovaj sajam i iskoristi priliku da upoznaš tvrtke u kojima bi se volio zaposliti.

Novost ove godine je mogućnost sudjelovanja na radionicama koje će se održavati u sklopu sajma, a osim toga će na kraju prvog dana sajma biti organiziran i Loosen Up Party u KSET-u na kojem će se timovi sastavljeni od poslodavaca i posjetitelja moći natjecati u kvizu znanja.

Kako bi se mogao uputiti u potragu, uploadaj svoj životopis na web stranicu Job Faira kako bi dobio svoj QR kod koji tijekom sajma možeš koristiti umjesto posjetnice:

Predaj svoj životopis