tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM
news Novost

PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM

30.11.2017.

Vjerojatno je većina vas čula za mlade entuzijaste koji su prošle godine predstavili STEMI robota. Ako ne znaš što je STEMI, vrijeme je da saznaš! Imali smo priliku zaviriti u svijet mladog i ambicioznog tima koji stoji iza ove inovacije i provjeriti što se 'kuha' u njihovom radnom prostoru.

Što je STEMI robot i gdje ga možeš kupiti?

STEMI je robot-pauk namijenjen mladima koji služi kao alat za učenje robotike, elektronike, programiranja. Može se kupiti preko HT-a, eKupi, bazzar.hr,  STEMI web shopa, a uskoro će biti dostupan i na Amazonu.

Kome je namijenjen?

Namijenjen je za samostalno učenje svima koji su stariji od 13 godina. Međutim, često komplet kupuju roditelji i za mlađu djecu, a u tom slučaju djeci je potrebna pomoć roditelja.

Kako funkcionira učenje pomoću STEMI robota?

Spojite se na web platformu sa preko 180 video lekcija koje su pažljivo osmišljene kako bi i apsolutni početnik mogao naučiti sastaviti robota, isprogramirati ga, napraviti mobilnu aplikaciju za upravljanje robotom ili pak 3D model robota na svom računalu.

Koji je sljedeći korak?

Ovaj entuzijastični tim želi osvijestiti mlade da postoji mogućnost razvoja u Hrvatskoj. U planu im je osnovati po dva kod kluba u svakoj županiji koji će imati priliku učiti i raditi na STEMI robotu, ali i dobiti pravi mali uvid u poduzetništvo. Klubovi su osmišljeni za osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast, a već je krenuo i pilot projekt u kojem sudjeluje V. gimnazija u Zagrebu. Članovi će raditi i videoblogove u kojima će pratiti svoj razvoj učenja, odnosno razmjenjivat će iskustva što su uspjeli riješiti, a koji ih problemi muče. Jednako tako, svi članovi kluba dobiti će i mentorsku podršku za razvijanje svojih projekata i ideja.

Za tebe smo pripremili i malu galeriju kako bi mogao zaviriti u svijet ovog mladog tima. Ne zaboravi da nikada nije kasno i da uvijek možeš naučiti nešto novo, zato se odvaži i usvoji nova znanja sa STEMI robotom!

STEMI web shop

PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM PROVJERI ČIME SE DANAS BAVI STEMI TIM