tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE
news Novost

PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE

12.07.2017.

Visoko učilište Algebra već tradicionalno na jedan dan otvara svoja vrata mogućim budućim studentima. Dan otvorenih vrata prošao je odlično, a velik interes iskazan je za preddiplomske studije primijenjenog računarstva, multimedije te digitalnog marketinga.

Dekan Visokog učilišta Algebra, dr. sc. Mislav Balković istaknuo je kako je jedna od prednosti studiranja na Algebri sjajna suradnja s ključnim tvrtkama hrvatskog gospodarstva koje rado zapošljavaju studente Visokog učilišta Algebra te ih osim toga i primaju na stručnu praksu, ljetne škole i privremena zaposlenja već na drugoj godini studija. Neke od tih tvrtki su Hrvatski Telekom, Vipnet, Infinum, Rimac Google, Amazon, Intel i Dell.

Voditelji pojedinih studijskih programa su tijekom Dana otvorenih vrata Visokog učilišta Algebra, studentima pokušali približiti što ih sve očekuje na studijima programskog i sistemskog inženjerstva, mutimedijskog računarstva i digitalnog marketinga. Kako priča ne bi ostala samo na riječima voditelja smjerova, o studiranju na Algebri su progovorili i njihovi studenti te su svoja iskustva podijelili s budućim studentima.

Ako te zanima kako je bilo na Danu otvorenih vrata Visokog učilišta Algebra, ne propusti zaviriti u malu galeriju koju smo pripremili za tebe.

 

PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE PROVJERI KAKO JE BILO NA DANU OTVORENIH VRATA ALGEBRE