tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU
news Novost

PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU

19.05.2017.

Nama je na Job Fairu bilo odlično, ovaj veliki sajam poslova namijenjen studentima objedinio je velik broj mladih i ambicioznih ljudi koji su s lakoćom pronašli bug u programskom kodu i tako riješili zadatak koji je pred njih postavila Zagrebačka banka! Svi koji su uspješno pronašli bug u kodu nagrađeni su s malim poklonom, a velik broj studenata će se prijaviti i na Ljetnu praksu Zagrebačke banke! Svakako zaviri u našu malu galeriju i provjeri kako je bilo na Job Fairu!

Pitaš se o kakvoj je to Ljetnoj praksi u Zagrebačkoj banci riječ?

Zagrebačka banka ti nudi praksu u odjelu Aplikativnog razvoja i odjelu Razvoja poslovne inteligencije. Kroz praksu ćeš upoznati proces i strukture vodeće banke u Hrvatskoj, proširit ćeš svoje znanje i steći praktično iskustvo. Ono što svakako možeš očekivati je ugodna radna atmosfera, rad u stimulirajućem okruženju pod mentorstvom visokih stručnjaka, što ti može potvrditi i Ivan Belas koji je za Tko Kaže detaljno opisao kako je to raditi u Zagrebačkoj banci te kako od studentske prakse i studentskog posla možeš doći i do stalnog zaposlenja.

Ova jedinstvena prilika ti nudi mogućnost da se predstaviš potencijalnom poslodavcu kroz 4 do 6 tjedana u periodu od lipnja do listopada, ovisno o tvojim obavezama i aktivnostima na fakultetu.  Prijaviti se možeš putem linka niže ili putem maila posao@unicreditgroup.zaba.hr do 28. svibnja 2017. godine. Zato što čekaš? Pokaži da si baš ti jedan od 5 do 10 sretnika koji će imati mogućnost učiti od stručnjaka u Zagrebačkoj banci!

Prijave na ljetnu praksu u suradnji s FER-om

PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU PROVJERI KAKO JE BILO NA JOB FAIRU I PRIJAVI SE NA ZABINU LJETNU PRAKSU