tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA
news Novost

PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA

29.05.2017.

Završnica Case Study Competitiona odvijala se u poprilično napetoj atmosferi u kojoj su finalisti jedva čekali saznati rezultate za svoj uloženi trud proteklih mjeseci. Pjesme, plesa, pa čak ni smijeha nije falilo u bogatom programu koji je za finaliste pripremio eStudent. Za tebe smo pripremili malu galeriju kako bi zavirio u samo dio atmosfere koji je vladao u Gavelli na završnici ovog velikog studentskog natjecanja.

Jednako tako, donosimo ti izjave troje najboljih u Zabinom caseu „Došla Zaba s kolačima“ stoga ne propusti provjeriti čuti što ti imaju za poručiti najbolja tri tima.

Prvo mjesto zauzele su dvije djevojke, Ivana Vrdoljak i Martina Martinić, koje su pokazale kako ne moraš studirati financije kako bi osvojio prvo mjesto na Zabinom caseu.

Drugo mjesto osvojila je zabavna i simpatična trojka koju čine Mirko Drmić, Kristijan Dobrenić i Filip Deucht, stoga provjeri što ti dečki imaju za poručiti i kako je njihov put do drugog mjesta izgledao.

Treće mjesto osvojili su Gabrijela Mikulić, Ivana Car i Sandro Krašić, ovaj simpatičan tim prevladao je strah od teta na šalteru i pokazao kako bi njihov plan za slastičarnicu iz njihovih snova izgledao.

Čestitamo svim dobitnicima i želimo im puno sreće u budućoj karijeri! Trud i rad se uvijek isplate, a vjerujemo kako je za finaliste Case Study Competition bio samo početak bogate karijere!

PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA PROVJERI KAKO JE BILO U GAVELLI NA ZAVRŠNICI CASE STUDY COMPETITIONA