tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRVI MOBILNI HOSTEL U SVIJETU JE INOVACIJA IZ OSIJEKA
news Novost

PRVI MOBILNI HOSTEL U SVIJETU JE INOVACIJA IZ OSIJEKA

13.06.2017.

Na Pannonian Challengeu u subotu imali ste prilike vidjeti prototip kontejnera koji u minuti postaje hostel s 4 sobe i ukupno 12 kreveta s klimom i internetom. Nearby Hostel je prvi pokretni hostel u svijetu! Inovacija dva mlada Osječana Mihovila Grgurića i Tina Vidovića i njihovog starijeg kolege Zagrepčana Ivana Malića zadivila je posjetitelje i organizatore Pannonian Challengea, a bome i nas.


Ovaj prvi mobilni hostel u svijetu predviđen je za velike festivale, budući da na njima uvijek fali smještaja za posjetitelje. Korisnici ove inovacije imau udobne krevete, Wi-Fi, klimatiziran prostor te utičnice pomoću kojih je moguće napuniti laptop ili mobitel.

Kako Nearby Hostel izgleda i kako je došlo do ove inovacije?


Međutim, tu nije kraj inovacijama koje donosi ovaj mladi tim. Odlična je vijest da je u planu i hostel s 25 kreveta, a osim toga osmislit će i jedan sanitarni s tuševima i WC-ima kako bi njihova usluga bila potpuna. Odlično, zar ne? Možemo zato reći kako je ova inovacija ugodan, praktičan i jednostavan smještaj za sve koji obožavaju festivale.

Ukoliko te zanima nešto više o Nearby Hostelu, klikni na link ispod i prosjeti njihovu web stranicu. :)

Nearby Hostel